Nødpasning

Kære forældre - Fra på mandag vil Stolpedalsskolen stille nødpasning til rådighed for elever, hvis forældre varetager kritiske funktioner i den offentlige eller private sektor, eller som på trods af myndighedernes opfordring til at holde børnene hjemme, ikke har andre muligheder.

I tilfælde af, at man har behov for nødpasning, skal der gives besked til skolen herom hurtigst muligt og senest fredag den 13. marts kl. 10.00.  Dette gøres bedst per mail på stolpedalsskolen@aalborg.dk alternativt telefonisk til skolen på tlf. 99824400

Vi skal gøre jer opmærksom på, at børn, der har sygdomstegn f.eks. en let forkølelse ikke kan tilbydes nødpasning. De skal blive hjemme.

I skal oplyse følgende, hvis jeres barn har brug for nødpasning:

• Barnets fulde navn
  • Klasse
  • Tidspunkt (dato) og tidsrum (klokkeslæt) for pasning- (fx alle dage fra 8.00-16.00 eller mandag kl. 9.00-15.00. tirsdag den… osv.).

Ledelsen